Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın emniyetliği derunin eleştiri öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda emin bir kaçış tedariklemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları ekseri yangın dayanımı koca malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan henüz mualla olan hep binalarında yangın merdiveni bulunması zorunlu hale gelmektedir. Antrparantez, bu binaların yangın merdiveni sistemleri organize olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve evgin durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Yangın kapısı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdivenine giriş ile katman sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı gaileü hakikat alınır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın daha emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye mutabakat yangın kapısı ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta tamamlanmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Yangın merdiveni bapları ekseriyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, Yangın Kapısı yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page